Ügyfélközpontúság

Vállalkozásunk legfőbb célja az ügyfeleink igényeinek kielégítése, illetve bizalmuk elnyerése, és az ő tartós elégedettségük. Az ügyfelekkel való tartós kapcsolat ápolása, valamint a velük való hosszú távú együttműködés kiemelten fontos számunkra, hiszen az ő véleményük, észrevételük irányadó számunkra. 

Minőségi alapanyagok 

Alapanyagainkat hazai és nemzetközi beszállítóinktól gondos válogatás után állítottuk össze, hogy a legkiválóbb ízharmóniákat tudjuk kínálni vendégeink számára. A többféle alapanyag segítségével termékskálánk széles, így bárki megtalálhatja könnyedén a saját ízlésvilágának megfelelő termékeket. 

Kedvező ár 

Termékeinket a bennünket terhelő költségek függvényében igyekszünk alacsony áron tartani, hiszen a minőségi kávénak nem kötelező drágának lennie.

Megbízhatóság, gyorsaság

Automatáinkat heti rendszerességgel karbantartjuk, odafigyelünk az apró részletekre, szükség esetén a javításokat gyorsan elvégezzük. Nálunk nem fordulhat elő, hogy napokig üzemképtelen egy automata, a szervizeléseket a lehető leggyorsabban elvégezzük, hiszen a zavartalan működés mindkét fél érdeke. 

Személyes és online vásárlóink profi kiszolgálása

Webáruházunkban igyekszünk minél szélesebb termékkört kialakítani, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő termékeket. Termékeinket kis-, és nagy tételben egyaránt forgalmazzuk. Folyamatos akciókkal, újdonságokkal kívánjuk meglevő vásárlóinkat megtartani, valamint az újakat megnyerni magunknak. 

Automaták üzemeltetése

Tudjon meg többet különböző étel- és italautomatáink üzemeltetéséről a linkekre kattintva:


Kávéautomaták

Üdítőautomaták

Snackautomaták

Szódagépek

KOSÁR TARTALMA

 x 

A kosár üres

BELÉPÉS

Termékeink