Szolgáltatásaink

Cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll megrendelőink rendelkezésére:

 

 

 

 

Cégünk új szolgáltatása, az irodák, üzletek és vállalkozások ellátása kávéval, irodai, konyhai és higiénia termékekkel egyaránt. 

Írja meg nekünk eszközszükségletét és mi segítünk. A kért termékeket a megrendeléstől számított 5 napon belül kiszállítjuk, de sürgős helyzeteben akár aznap is ellátjuk a kért áruval. 

Biztosítsa dolgozói védőitalát egyszerűen és gazdaságosan szódaautomatákkal!


  
A szódagépek vízhálózatról üzemelnek, szűrő-tisztító egységgel vannak ellátva, óránként akár 100 liter hideg szódavizet képesek előállítani.  

 

VédőitalA hálózati vízadagolók/szódagépek nagy előnye, hogy nem kell az ásványvíz utánpótlással bajlódni (ballonok rendelése, tárolása, betétdíj), mivel az ivóvíz hálózatból szolgáltatják az vizet a nap 24 órájában. Rendkívül gazdaságos formában tudja a törvényileg előírt védőitalt  biztosítani, hiszen a készülékek bérleti díja a fogyasztástól független. A szódagépek hűtött formában biztosítják a vizet, melynek hőmérséklete szabályozható. 
Szódagépeinket rendszeresen karbantartjuk, az esetleges hibajelenségeiket 24 órán belül elhárítjuk. Modern gépek, melyek bárhol megállják a helyüket és rendkívül kicsi helyet vesznek igénybe.
A szóda automaták bérbeadása egyéni megállapodás keretében történik. Az automata bérleti díja fogyasztástól független. Igényelhetőek csak szódaautomaták, de lehetőség van étel- és ital automatákkal együtt is bérelni. Több automata kihelyezése esetén kedvezményt biztosítunk. 

      

A szódaautomaták alkalmazása bármely cég számára praktikus, gazdaságos és környezetbarát megoldás.

 Célunk a kölcsönös megállapodás automaták kihelyezésekor, hiszen első az ügyfél. 

 

Kávéautomata üzemeltetésHelyszíni felmérést és személyes egyeztetést követően kiválasztjuk a partnerünk számára legmegfelelőbb automatákat. Ezeket ingyenesen kiszállítjuk majd a megbeszélt helyen üzembe helyezzük, ezután pedig kiváló minőségű töltőanyagokkal töltjük fel, így kínáljuk termékek széles skáláját a fogyasztók számára. Kávéautomatáinkban prémium minőségű Gimoka szemeskávét és AG FOODS italporokat használunk. Partnereinknek a vezetékes vízellátást, illetve az energiaellátást kell a zavartalan üzemeltetéshez biztosítania. 

Automata és kapszulás kávégépeinket, valamint a hozzájuk tartozó kiváló minőségű Gimoka termékeket ingyenesen bocsájtjuk partnereink rendelkezésére. Nekik csupán a havonta lefőzött mennyiséget kell kifizetni. Kínálatunk több fajta kávéból áll, ennek köszönhetően mindenkivel kompromisszumot tudunk kötni. 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

Automaták üzemeltetése

Tudjon meg többet különböző étel- és italautomatáink üzemeltetéséről a linkekre kattintva:


Kávéautomaták

Üdítőautomaták

Snackautomaták

Szódagépek

KOSÁR TARTALMA

 x 

A kosár üres

BELÉPÉS