Minimális helyen, termékek széles választéka áll az ügyfelek rendelkezésére kedvező árakon! 

Snacautomatáink három típusba sorolhatóak.

  • Forgótálcás snackautomatáink több mint 100 termékkel tölthetőek fel. Legnagyobb előnye ezeknek a gépeknek, hogy ugyanabba a sorba több különböző termék is tölthető, hiszen az áruk ugyanannyi, a fogyasztó pedig ki tudja választani, hogy melyik terméket szeretné megvásárolni. 
  • Kombinált gép, tehát kávé- és snackautomata egyben. Ennek a készüléknek az alsó szekrényében találhatóak a snack termékek, melyeket egy spirál pörgeti ki a fogyasztó számára. Az automata legnagyobb előnye, hogy kis helyigényük ellenére széles termékválasztékot biztosítanak. 
  • Spirálos snackautomatánk több tálcából áll, a tálcákon pedig a sorokból spirálok forgatják ki a kiválasztott termékeket. Egy sorba egy terméket töltünk.

Mindhárom automata termékköre variálható, legnépszerűbb termékeink a sós és édes finomságok, a dobozos és fél literes üdítőitalok, energiaitalok, jeges teák, ásványvizek, szendvicsek és sütemények. Amennyiben probléma lép fel, például elakad a csokoládé, elakad a pénz vagy nem mozog a spirál stb. a lehető leghamarabb a helyszínre megyünk és kijavítjuk a hibát, és a szerencsétlenül járt vásárlót pedig kárpótoljuk.

Újdonság az automatáinkból megvásárolható friss szendvicsek (rántott húsos, fasírtos, csirkemelles, tojásrántottás, extra sonkás, szalámis,sonkás stb.), hamburgerek, valamint a több féle édes sütemény (linzer, vörösmarty kocka stb.), melyek csillapítják az ügyfeleink éhségét! 

Szendvicsekkel és süteményekkel is szolgálunk ügyfeleinknek! 

Automaták üzemeltetése

Tudjon meg többet különböző étel- és italautomatáink üzemeltetéséről a linkekre kattintva:


Kávéautomaták

Üdítőautomaták

Snackautomaták

Szódagépek

KOSÁR TARTALMA

 x 

A kosár üres

BELÉPÉS