Üdvözöljük a Goldi 2006 Bt. honlapján!

Családi vállalkozásunk ital-, és ételautomaták üzemeltetésével, védőital biztosításával, valamint a kiváló olasz kávé márka, a Gimoka kávé kereskedelmével foglalkozik

  

A Goldi Caffee-t 2006-ban alapítottuk, elsősorban automaták üzemeltetésének céljából. Tapasztalatunk és gépparkunk évről-évre növekszik, amit köszönhetünk elhivatottságunknak és partnereinek egyaránt. Folyamatos megújulásunk, rugalmasságunk és új szolgáltatásaink célja jelenlegi és jövőbeli partnereink 100%-os elégedettsége. 

Cégünk több mint 10 éve használja automatáiban a kiváló minőségű olasz kávét a Gimokát, azon belül is a legnépszerűbb termékét a Gran Bar-t. A Gimoka iránt folyamatosan növekvő igény és töretlen népszerűsége késztetett minket arra, hogy elindítsuk webáruházunkat, ahol több mint 40 féle Gimoka termék közül választhatnak a kávézás szerelmesei. 

A Gimoka több évtizedes tapasztalatának köszönhetően mára több piaci szegmensben képviselteti magát mind hazájában, mind pedig külföldön is. Nagy hangsúlyt fektet a minőségi kávékeverékek készítésére, ami által egyedi és összetéveszthetetlen ízvilága lesz a termékeknek, így minden kávé szerető ember megtalálja a saját ízléséhez leginkább illő kávét.
A Gimoka termékei gazdag aromájú, kifinomultan testes, intenzív ízvilágú kávékülönlegességek, válogatott arabica és robusta kávészemekből. A gyengéd és kíméletes olasz pörkölés kiemeli különlegesen lágy aromáit.

 

A Goldi Caffee webáruházban könnyedén hozzájuthat  a Gimoka termékekhez, akár ingyenes kiszállítással. Szemes-, őrölt-, instant- és kapszulás Gimoka kávék. 

 

Cégünk szolgáltatásai:

Ital- és ételautomaták üzemeltetése

Kávégépek bérbeadása

Védőital ellátás

Ital- és ételautomaták szervizelése

Kiszállítás cégeknek, boltoknak, irodáknak 

 

KOSÁR TARTALMA

 x 

A kosár üres

BELÉPÉS