Goldi Caffee

Frissítő automaták üzemeltetése

Étel, ital, büfé automata üzemeltetés

A munkahelyi környezet konfortosabbá tételéhez elengedhetetlen, hogy munkavállalóinak  lehetősége legyen frissítők, ételek, kávé vásárlására. A Goldi Caffe étel, ital, kávé automatái erre kiváló lehetőséget nyújtanak. Büfé automata üzemeltetéssel foglalkozunk, elsősorban fejér és veszprém megyében, Székesfehérvári és Veszprémi központtal éppen ezért a Balaton északi és déli partján is ki tudjuk adott esetben szolgálni partnereinket. De leendő partnereink Mór, tatabánya vonzáskörzetéből is bizalommal kereshetnek bennünket.

Mit nyújt a büfé automata szolgáltatás

Termékek

  • Minőségi forró italok
  • Hideg üdítő és frissítő italok
  • Snack termékek
  • Édességek, csokik

Szolgáltatások

  • Ingyenes személyes felmérés és tanácsadás
  • Térítés mentés büfé automata kihelyezés
  • Kölcsönösen előnyös több féle pénzügyi konstrukció
  • 24 órás folyamatos üzemeltetés
  • Garantált minőségű termékek

A Goldi Caffee büfé automata szolgáltatás keretében automatákban biztosítani tudjuk a készpénzes, a bankkártyás és a telefonos fizetési lehetőséget is.

Frissítő automaták

Milyen automatát, automatákat válasszak cégem számára?

Ne gondolkozzon ezen. Kérje ingyenes felmérésünket és szaktanácsadásunkat, melynek keretében közösen meg fogjuk tudni határozni, hogy hol és milyen automatát érdemes vállalkozása területén üzemeltetni. Mi figyelembe fogjuk venni a biztonságtechnikai és higiéniai előírásokat is, ahogy azt is, hogy az automaták ne akadályozzák a gyártás, vagy a normál üzem menetet.

Karbantartás, szervizelés, termékfeltöltés

A Goldi Caffee szakemberei az általunk üzemeltetett büfé automatákat folyamatosan töltik fel termékekkel meghatározott terv szerint, minden feltöltés során a  büfé automatáinkat karbantartjuk. Amennyiben bármely automata meghibásodik azonnali szerviz szolgáltatással biztosítjuk, hogy mihamarabb újra működőképes legyen  büfé automata.

Hol érdemes bevezetni a Goldi Caffee büfé automata szolgáltatásait?

Mindenre nyitottak vagyunk, de tapasztalatunk az, hogy a büfé automata szolgáltatások első sorban gyárak, ipari létesítmények, nagyobb építkezések területén hasznos és komfortos szolgáltatás.
Természetesen gondolunk az irányításban és adminisztrációban olgozó munkatársaira is, akiknek irodai kávégép bérbe adási szolgáltatásunkat ajánljuk. Ebben a szolgáltatásban több géptípus és többféle kávé márka közül is választhatnak, sőt webáruházunkban azt a folyamatosan változó, de állandó kedvezményeink velamelyikével meg is vásárolhatják.

A Goldi Caffee által üzemeltetett büfé automaták

Többféle büfé automatát üzemeltetetünk és vannak, kombinált automatáink is annak érdekében, hogy minden – akár speciális – igényt is ki tudjunk maximálisan elégíteni.
Az alábbi automata típusokból választhatnak megrendelőink.