Mit tegyünk a darálós kávéfőzőnkbe
Munkánk során nem egyszer tapasztaltuk, hogy őrölt kávét tettek a szemes helyére…, és hát akkor jött a telefon, hogy nagy a baj nem darál a kávégép. De ez biztos olyan dolog, hogy a dízel autóba és néha csurog benzin és fordítva. Lényeg a lényeg, hogy ha a kávéfőzőnk őrlési finomsága, és őrlési mennyisége jól van beállítva, akkor isteni finom kávékat fogunk inni. De kérdés az, hogy melyik termékből készüljön az a finom kávé?
A választás szabadsága
Hajlamosak vagyunk csőlátással a legeslegolcsóbb termékeket fogyasztani, illetve sok magyar háztartásnak van régi függősége. NEM minden olcsó kávé rossz, de azért bele lehet futni, szóval csak óvatosan. Mi már több, mint 10 éve használjuk a Gimoka termékeit, illetve mostanra már Lavazza, Dallmayr és Pellini kávék is vannak kínálatunkban. Először a Gimoka Gran Bar-t ajánljuk, próbálják ki, kóstolják meg, és ha az nem ízlik, akkor el tudunk indulni az erősebb, vagy lágyabb termékek irányába. A Gran Bar az egyik legfinomabb, és legnépszerűbb kávé a kínálatunkban, akik először veszik 95%-ban maradnak ennél a fajtánál, a többiek próbálkoznak a drágább kategória irányában. Akiknek ez a termék messze áll az ízlésétől, azoknak a Gimoka Cremosot ajánljuk. Erőteljes, mégis krémes és lágy termék, tényleg függőséget okoz. Sokan ragaszkodnak az erősebb márkákhoz, így a Dallmayr, Lavazza vagy Pellini termékekhez. Mindegyik fajtájuk más-más nagyon finomak, tényleg érdemes kóstolgatni őket, mert mindegyik más ízbomba. Ha elakadnak, kérdésük van, vagy tanácsra van szükségük, nagyon szívesen segítünk eligazodni a kávék világában. Hívjanak, írjanak bátran, szívesen segítünk mindenben!