Üzleti filozófiánk

Ügyfélközpontúság

Vállalkozásunk legfőbb célja az ügyfeleink igényeinek kielégítése, illetve bizalmuk elnyerése, és az ő tartós elégedettségük. Az ügyfelekkel való tartós kapcsolat ápolása, valamint a velük való hosszú távú együttműködés kiemelten fontos számunkra, hiszen az ő véleményük, észrevételük irányadó számunkra. 

Minőségi alapanyagok 

Alapanyagainkat hazai és nemzetközi beszállítóinktól gondos válogatás után állítottuk össze, hogy a legkiválóbb ízharmóniákat tudjuk kínálni vendégeink számára. A többféle alapanyag segítségével termékskálánk széles, így bárki megtalálhatja könnyedén a saját ízlésvilágának megfelelő termékeket. 

Kedvező ár 

Termékeinket a bennünket terhelő költségek függvényében igyekszünk alacsony áron tartani, hiszen a minőségi kávénak nem kötelező drágának lennie.

Megbízhatóság, gyorsaság

Automatáinkat heti rendszerességgel karbantartjuk, odafigyelünk az apró részletekre, szükség esetén a javításokat gyorsan elvégezzük. Nálunk nem fordulhat elő, hogy napokig üzemképtelen egy automata, a szervizeléseket a lehető leggyorsabban elvégezzük, hiszen a zavartalan működés mindkét fél érdeke. 

Személyes és online vásárlóink profi kiszolgálása

Webáruházunkban igyekszünk minél szélesebb termékkört kialakítani, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő termékeket, melyeket kis-, és nagy tételben egyaránt forgalmazunk. Folyamatos akciókkal, újdonságokkal kívánjuk meglevő vásárlóinkat megtartani, valamint az újakat megnyerni magunknak.

Kávé automaták üzemeltetése

Vállalkozások irodáinak és üzemek dolgozóinak biztosítunk kávé automatákat, vagy professzionális kávéfőző gépeket, előnyös feltételekkel.

Üdítő automaták üzemeltetése

Első sorban üzemek munkavállalóit ellátó professzionális üdítőautomatákat tudunk elhelyezni a kor igényeinek megfelelő fizetési megoldásokkal.

Snack automaták üzemeltetése

Az édesség, szendvics és egyéb snack darabárut kínáló, önkiszolgáló automaták folyamatos feltöltéssel, a környezetében dolgozók igényeinek maximális figyelembevételével.

Szódagépek üzemeltetése

Munkáltatói kötelezettség a megfelelő munkakörülmények biztosítása, melynek egyik alappillére a megfelelő védőital ellátás. Automata szódagépeink ezt biztosítják.

Kávégépek bérbeadása

Elsősorba irodák, vendéglátóipari egységek kiszolgálására, professzionális kávégépeket tudunk biztosítani, előnyös bérleti konstrukciókban, az Ön és kollégái igényeinek figyelembevételével.

Védőital ellátás

Ahol nem megoldható szódagépek üzemeltetése, a védőital ellátást különböző kiszerelésű palackozott ivóvizek biztosításával, vagy 19l-es ballonos vízgépekkel tudunk megoldani.

Hideg-meleg italautomaták, snack gépek üzemeltetése

Helyszíni felmérést és személyes egyeztetést követően kiválasztjuk a partnerünk számára legmegfelelőbb automatákat. Ezeket ingyenesen kiszállítjuk majd a megbeszélt helyen üzembe helyezzük, ezután pedig kiváló minőségű töltőanyagokkal töltjük fel, így kínáljuk termékek széles skáláját a fogyasztók számára. Kávéautomatáinkban prémium minőségű Gimoka szemeskávét és AG FOODS italporokat használunk. Partnereinknek a vezetékes vízellátást, illetve az energiaellátást kell a zavartalan üzemeltetéshez biztosítania. 

A meleg italokat szolgáltató kávéautomaták a mai kor követelményeinek megfelelnek, mérettől függően kerülnek kihelyezésre a várható forgalom tükrében. A kis irodai kávéfőzőgépektől (amelyek napi 20-50 adagot képesek lefőzni), a nagyüzemi automatákig (melyek akár napi 700 adagra is képesek) partnereink igényeit és a dolgozói létszámot figyelembe véve helyezzük ki az automatát, melyet heti szinten karbantartunk, töltünk, illetve szükség szerint javítunk. Kávéautomatáink szemes kávéból, illetve instant kávéból készítik a termékeket. Termékskálánk a következő termékekből áll: presszókávé, hosszú kávé, kávé tejjel, tejeskávé, olasz cappuccino, csokis cappuccino, forró csokoládé, vaníliás kávé, ír cappuccino, holland cappuccino, karamellás cappuccino, tea valamint ezen termékek különböző variációi, melyeket az ügyfél ízlésvilága szerint programozunk. Egyes automaták akár 18 féle különböző terméket kínálnak, így bárki megtalálhatja a saját ízlésvilágának megfelelő terméket. 

Üdítő- és snack automatáink termékeit a fogyasztók igényeinek figyelembevételével alakítjuk. Üdítő automatánk 6 különböző dobozos, vagy fél literes üdítőitallal tölthető fel. Snack automatáink hűtővel felszereltek, ezekben kínálunk hűtött üdítőitalokat, csokoládékat, harapnivaló édes és sós finomságokat, süteményeket, valamint több fajta szendvicset is. Szendvicseink a hűtésnek köszönhetően két nap szavatossági idővel bírnak. 

Az automaták használatát az ügyfeleknek megmutatjuk, ezen kívül pedig matricák és feliratok nyújtanak segítséget. A kihelyezett automatákat heti rendszerességgel ellenőrizzük, karbantartjuk, és meghibásodás esetén a bejelentést követő lehető legrövidebb időn belül a hibát kijavítjuk. 

Egyéni megállapodás keretében a kollégák részére akár ingyenesen is biztosítjuk a hideg- meleg  italokat. Üzleti partnereink részére mindig megtaláljuk a megfelelő alternatívát. Egyéb megállapodásokat az üzemeltetési hely, a fogyasztói szokások, a megszokott termékek, dolgozói kívánságok stb. figyelembevételével kötünk, melynél mindkét fél számára megfelelő megoldásokban egyezünk meg. Megállapodásaink lényege a kölcsönös előnyökkel járó kapcsolat, valamint az ügyfeleink elégedettsége. 

 

 

A készpénzes fizetési megoldásokkal párhuzamosan egyre több automatán találkozhattok az érintés-, és készpénzmentes fizetési megoldásokkal. Ezek a modern eszközök egyszerűsítik, felgyorsítják a vásárlás menetét. Kávéautomatákon egyelőre nem rentábilis az üzemeltetésük, inkább snack-, és üdítőautomatákon érdemes üzembe helyezni. 

Lehetőség van egyedi céges dolgozói kártyákat alkalmazni, melyekkel a kollégák részére cafeteria keretein belül bizonyos összeget feltöltenk minden hónapban, és ezt az adott automatában le tudják vásárolni. 

Több mint

50

vállalkozás már megtisztelet minket a bizalmával

Legyen vállalkozásod a partnerünk!

Válaszd a Goldi Caffee szolgáltatásait, ha megbízható, pontos, munkájára és szolgáltatásaikra igényes partnert keresel. Étel-, italautomaták üzemeltetése, védőital biztosítása és fogyóeszköz (higiéniai termékek, tartós élelmiszerek stb.) kiszállítás gyorsan, kedvező áron.

Kávé automata üzemeltetés

Automatáink a mai kor követelményeinek megfelelnek, legtöbb típusuk Jofemar, Saeco, illetve Zanussi. A kávéautomatákat minden esetben ingyenesen szállítjuk ki a helyszínre. A termékeket korábban, előzetes megbeszélés alapján állítjuk be, de a későbbiekben ezek bármikor módosíthatóak, illetve igény szerint más-más italporokkal új termékeket hozunk létre. Az automatáknak a partnernek elektromos áramot, illetve vizet kell biztosítani, a többi a mi gondunk. Kihelyezett automatáinkat rendszeresen karbantartjuk, kitisztítjuk és szervizeljük. 

Kávéautomatáink két fő típusba tartoznak: azok, amelyek frissen őrlik a szemes kávét, illetve azok, amelyek forró víz hozzáadásával instant kávéból készítik el kedvenc italunkat.

Üdítő automata üzemeltetés

Zanussi és Vendo típusú üdítőautomatáink 6-50 különböző jéghideg, fél literes, vagy dobozos üdítővel tudnak szolgálni a szomjazóknak. Az üdítőautomatákba előzetes egyeztetést követően a partner által igényelt italokat töltjük, és kedvező áron kínáljuk. Legnépszerűbb termékeink a Márka, Coca-Cola, Pepsi és San Benedetto termékek. Kis helyet foglalnak csupán elektromos áram szükséges a működésükhöz. 

Snackautomata üzemeltetés

Minimális helyen, termékek széles választéka áll az ügyfelek rendelkezésére kedvező árakon! 

Snacautomatáink három típusba sorolhatóak.

 • Forgótálcás snackautomatáink több mint 100 termékkel tölthetőek fel. Legnagyobb előnye ezeknek a gépeknek, hogy ugyanabba a sorba több különböző termék is tölthető, hiszen az áruk ugyanannyi, a fogyasztó pedig ki tudja választani, hogy melyik terméket szeretné megvásárolni. 
 • Kombinált gép, tehát kávé- és snackautomata egyben. Ennek a készüléknek az alsó szekrényében találhatóak a snack termékek, melyeket egy spirál pörgeti ki a fogyasztó számára. Az automata legnagyobb előnye, hogy kis helyigényük ellenére széles termékválasztékot biztosítanak. 
 • Spirálos snackautomatánk több tálcából áll, a tálcákon pedig a sorokból spirálok forgatják ki a kiválasztott termékeket. Egy sorba egy terméket töltünk.
 

Mindhárom automata termékköre variálható, legnépszerűbb termékeink a sós és édes finomságok, a dobozos és fél literes üdítőitalok, energiaitalok, jeges teák, ásványvizek, szendvicsek és sütemények. Amennyiben probléma lép fel, például elakad a csokoládé, elakad a pénz vagy nem mozog a spirál stb. a lehető leghamarabb a helyszínre megyünk és kijavítjuk a hibát, és a szerencsétlenül járt vásárlót pedig kárpótoljuk.

Újdonság az automatáinkból megvásárolható friss szendvicsek (rántott húsos, fasírtos, csirkemelles, tojásrántottás, extra sonkás, szalámis,sonkás stb.), hamburgerek, valamint a több féle édes sütemény (linzer, vörösmarty kocka stb.), melyek csillapítják az ügyfeleink éhségét! 

Szendvicsekkel és süteményekkel is szolgálunk ügyfeleinknek!

Védőital ellátás

Szódagépek üzemeltetése

Biztosítsa dolgozói védőitalát egyszerűen és gazdaságosan szódaautomatákkal!

A szódagépek vízhálózatról üzemelnek, szűrő-tisztító egységgel vannak ellátva, óránként akár 100 liter hideg szódavizet képesek előállítani.  

A hálózati vízadagolók/szódagépek nagy előnye, hogy nem kell az ásványvíz utánpótlással bajlódni (ballonok rendelése, tárolása, betétdíj), mivel az ivóvíz hálózatból szolgáltatják az vizet a nap 24 órájában. Rendkívül gazdaságos formában tudja a törvényileg előírt védőitalt  biztosítani, hiszen a készülékek bérleti díja a fogyasztástól független. A szódagépek hűtött formában biztosítják a vizet, melynek hőmérséklete szabályozható. 

Szódagépeinket rendszeresen karbantartjuk, az esetleges hibajelenségeiket 24 órán belül elhárítjuk. Modern gépek, melyek bárhol megállják a helyüket és rendkívül kicsi helyet vesznek igénybe.

A szóda automaták bérbeadása egyéni megállapodás keretében történik. Az automata bérleti díja fogyasztástól független. Igényelhetőek csak szódaautomaták, de lehetőség van étel- és ital automatákkal együtt is bérelni. Több automata kihelyezése esetén kedvezményt biztosítunk.

A szóda automaták alkalmazása bármely cég számára praktikus, gazdaságos és környezetbarát megoldás.

Cornelius Seattle automata szódagép

 • csendes, zajtalan működés
 • az aljába helyezhető a szén-dioxid palack
 • 3 fajta adagolás: szánsavas víz, enyhén szénsavas víz, hideg víz
 • beépített vízszűrő
 • poháradagolás
 • 42 liter/óra kapacitás
 • állítható hőmérséklet 6°C-12°C

Bubblestar automata szódagép

 • hűtött víz, valamint szódavíz adagolás
 • nagy teljesítményű, akár 100 liter/óra
 • ráköthető víztisztító egység
 • szabályozható hőmérséklet 5°C-10°C
 • rozsdamentes külső burkolat

Amennyiben a szódagépes opció parterünknek nem megfelelő, úgy 1,5 literes palackozott szénsavas és szénsavmentes ásványvizet szállítunk ki, vagy ballonos vízadagolókat helyezünk üzembe.

Kávégépek bérbeadása

Kérd személyre szabott ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

Automata és kapszulás kávégépeinket, valamint a hozzájuk tartozó kiváló minőségű Gimoka termékeket ingyenesen bocsájtjuk partnereink rendelkezésére. Nekik csupán a havonta lefőzött mennyiséget kell kifizetni. Kínálatunk több fajta kávéból áll, ennek köszönhetően mindenkivel kompromisszumot tudunk kötni.

 

Automata kávéfőzők
Modern, egyedi, dizájnos automata kávéfőzőink bárhol megállják a helyüket. Megjelenésükkel felhívják magukra a figyelmet. Ezek a kávéfőzők szemes és őrölt kávéból egyaránt képesek elkészíteni kedvenc forró italunk, melyhez a legjobb minőségű Gimoka termékeket adjuk.

Privileg 50 Edition C automata kávéfőző

 • Tökéletes, letisztult dizájn
 • Kávékészítés szemes és őrölt kávéból
 • Automatikus tisztító programok
 • Állítható kávékifolyó
 • Csésze megvilágítás
 • Azonnali gőz funkció (2 különálló kazán)
 • Különálló termoszos tejtartály, hűtőben tárolható, a tej hosszabb ideig áll el, mint a sima tartályos gépeknél
 • Energiatakarékos mód, automatikus kikapcsolás
 • Digitális kijelző, adagszámolás
 • Digitális programozás
 • Magyar használati utasítás
 • Babkávé tartó mérete (g): 250
 • Víztartály mérete: 1.8
 • 19 bar nyomás
 • Teljesítmény: 1400 Watt / 220 – 240 V / 50/60 Hz
 • Méretek Magasság / Szélesség / Mélység    (cm): 37/30/45
 • Súly: 13kg

Saeco Royal Office

 • Teljesen automata készülék
 • Kávékészítés szemes kávéból (700g-os tartály)
 • Forró víz adagolás tea és instant italok készítéséhez
 • Digitális kijelző, adagszámláló
 • Ellenőrző funkciók (víz, kávé, központi egység stb.)
 • Elődarálási funkció
 • Öblítési funkció
 • Energiatakarékos üzemmód
 • A kávé kifolyófej állítható a csésze nagyságához
 • Teljesítmény: 1500 W
 • 6 literes víztartály
 • 15 bar nyomás
 • Súly: 15kg

Saeco Royal Digital

 • Teljesen automata készülék
 • Kávékészítés szemes-(300g-os tartály) és őrölt kávéból
 • Forró víz adagolás tea és instant italok készítéséhez
 • Digitális kijelző, adagszámláló
 • Ellenőrző funkciók (víz, kávé, központi egység stb.)
 • Elődarálási funkció
 • Öblítési funkció
 • Csészemelegítő
 • Energiatakarékos üzemmód
 • A kávé kifolyófej állítható a csésze nagyságához
 • Teljesítmény: 1250W
 • 2,4 literes víztartály
 • 15 bar nyomás
 • Súly: 15kg

Dolce Gusto® kompatibilis kávégépek
Az új, modern kapszulás kávégépek színesebbé teszik egy iroda, üzlet, vagy akár bolt hangulatát. A gépekhez a   legjobb minőségű Gimoka Puro Aroma kávékapszulákat adjuk, melyek sokszínűségének köszönhetően mindenki   megtalálja kedvenc italát.

Krups Oblo tulajdonságai

 • Tökéletes dizájn, minimális helyigény
 • Manuális szabályozás
 • Műanyag mágneses kapszula fogantyú
 • Műanyag forgatható emelőkar
 • Műanyag választó kar forró vagy hideg víz
 • 3 pozícióban állítható csepptálca
 • Zöld/piros  LED jelzőfény, ki/bekapcsoló
 • 15 bar nyomás
 • Thermoblock rendszer
 • 1460 W teljesítmény
 • Forró és hideg italok készítésére
 • Extrém gyors, tiszta, egyszerű és megbízható
 • Takarékos működés (gyors felmelegedés, automata kikapcsolás 5 perc után)
 • Víztartály 0,8l

Krups Piccolo tulajdonságai

 • Zöld/piros LED jelzőfény ki/bekapcsoló
 • 15 bar nyomás
 • Thermoblock rendszer
 • 1460 W teljesítmény
 • Takarékos működés (gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás 5 perc után)
 • Forró és hideg italok készítéséhez egyaránt
 • Extrém gyors, tiszta, egyszerű és megbízható
 • Teljesítmény : 1500 W
 • Súly : 3.5 kg
 • Manuális szabályozás

Krups Mini Me Dolce gusto tulajdonságai

 • Egyszerűen kezelhető dizájnos kapszulás kávéfőző
 • Helytakarékos
 • 15 bar nyomás 
 • Állítható kávéerősség, és keverés
 • Alumínium fűtőblokk, rozsdamentes acél burkolat: elő-fűtés, nem kell várakozni
 • Mágneses kapszulatartó
 • Automatikus kikapcsolás 5 perc után
 • Állítható pohártartó 
 • Előválasztó karral meleg vagy hideg italok készítéséhez
 • Biztonságos: csak a kapszula tartó visszahelyezésével üzemkész
 • 0,6 literes víztartály, 
 • Zöld/piros bekapcsolásjelző LED fény
 • 1500W teljesítmény
 • Súly: 5 kg

Nespresso® kompatibilis kávégépek
A kapszulás kávé fénykorát éli. Kis helyigényüknek, modern megjelenésüknek és könnyű kezelésüknek köszönhetően futótűzként terjednek mind a háztartásokban, mind az üzletekben, irodákban. Új kapszulás gépeinkhez 6 féle  egyedi ízvilágú Gimoka kávékapszulát biztosítunk.Delonghi Inissia

 • Modern dizájn, lekerekített formák, kis helyigény
 • gyors, tiszta, egyzerű
 • eszpresszó és lungo csészeméret
 • kb.10 db használt kapszulát képes tárolni
 • automatikus kikapcsolás
 • gyors felmelegítés
 • 19bar nyomás

Delonghi Lattissima tulajdonságai

 • Egyetlen gombnyomással készíthető rövid-, hosszú kávé, cappuccino és latte
 • Tisztítógomb a tejes italok után
 • Mosogatógépben elmosható tejhabosító rendszer
 • Figyelmeztet a vízkőmentesítésre
 • Állítható csészetálca a különféle méretű csészékhez
 • Kábeltárolóval szabályozható kábelhossz
 • 19 bar nyomás
 • Hőtárolós melegítőrendszer kávé és tejhab készítéséhez
 • Automatikus kikapcsolás
 • 0,9 literes víztartály
 • A tejes kancsó (0,35l) használat után a hűtőbe helyezhető
 • Súly: 4,5 kg
 • Teljesítmény: 1300 W
 • Használt kapszula tartály: 10db

Minden amit a kávézásról tudni kell